lauantai 8. tammikuuta 2022

Naïlo Antigravity Kveik IPA

Naïlo Antigravity Kveik IPA

Naïlon vossattu antigravitaatio IPA jatkaa oikeastaan siitä tasosta, minne Flower Dust meidät jätti. Hyvää menoa on siis tarjolla. Kveikki-IPAa ei ihan kamalasti ole lasiin tullut kaadeltua, kun hiiva osuu mielikuviini paremmin sahtimaisiin maalaisoluisiin käytettynä. Tai siis niiden käyttäjänä. Norjan Vossista kerätty maatiaishiivakanta antaa toki oman kivan panoksensa myös humalapommituksiin, mistä Antigravity toimii varsin hyvänä esimerkkinä.

Raikasta menoa pienellä lisämausteella ryyditettynä on tähänkin purkkiin näet saatu.  Sameaa, trooppista, vähän valkoviinimäistä… Siinäpä hyvää linjaa jatkavan oululaistulokkaan tarjonta tämän oluen osalta. Rungossa kauraa, sinkkuilevana humalana itselle uutta Taihekea.


Naïlo Antigravity Kveik IPA

Samea, hedelmäisen keltainen ja runsasvaahtoinen olut. Tuoksu on sitruksen hedelmälihaa ja kuorta tarjoava, trooppinen ja vähän vaalean marjainenkin, ehkä rypäleisen oloinen sekä hienoisen mausteinen.  

Maku on hyvä. Varsin kuiva, hieman kuitenkin trooppisen mehevä, ei silti suoranaisen mehuinen. Mangoa, aprikoosia ja isompi lataus tuoksussakin mainittuja sitrushedelmän osia. Kuivassa lopussa mausteisuutta ja edelleen jotain vaaleaa marja- tai valkoviinistä rypäleisyyttä. Melko runsas ja maistuva. 

Hyvältä vaikuttaa Naïlon meno.

Pisteet: 37/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti