maanantai 5. elokuuta 2019

Left Handed Giant Run Right Back

Left Handed Giant Run Right Back
Lienee ehkä väärin ja kohtuutonta sanoa, että soureista alkaa olla vähän ylitarjotaa. Näkemys ei ole ehkä kovin reilu tai analyyttinenkään, vaan nojautuu enemmän omaan hapanhekuman täyttymiseen. Hyvä sour on kuitenkin hyvä sour, ellei jopa erinomainen juoma, joten lajityyppi ei ole kadonnut lautaseni vierestä kokonaan.

Vasenkätiset jättiläiset tulivat Pienen valikoimiin toukokuun tempauksen myötä ja päätyivät samalla näytteen muodossa kellaristinkin käsiin. Laktoosilla, mustaviinimarjalla ja vadelmalla maustettu Run Right Back on kauppavahvuinen (5,0%), kauniin punakka ja turhat kompuroinnit väliin jättävä hapantuote, jollaisia kyllä nauttii mielellään yleiskyllästymisestä huolimati.

Left Handed Giant Run Right Back
Mehusmoothien näköinen, marjaisan punainen, vaaleanpunaisen vaahdon vuoraama olut. Tuoksussa voimakasta vadelmaa sekä hyvin esille nousevaa, mutta tasapainoista viinimarjaisuutta. Mustaa enemmän se tosin tuntuu nenässä punaiselta. Varsin hyvää menoa.

Maussa mustaviinimarja taas korostuu, mutta pelaa hyvin yhteen vadelman kanssa. Jälkimaun edellä makumaailma kevenee melko paljonkin, mutta petaa tyhjyyden sijasta hyvää kepeyttä taiteillen kokonaisuudesta raikkaan marjaisan ja kevyen happaman herkun. Jälkimaku nostaa marjojen profiilia ja tuo mukaan myös hieman viinmarjapensaan lehtien aromia. Onpas miellyttävä marjasour.

Pisteet: 38/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti