lauantai 11. lokakuuta 2014

Alkon monopolin kaataminen on yksinkertaisempaa kuin luullaan... VISKI!

Suomestakin löytyy jalon, viljasta tislaamalla valmistetun juoman eli viskin ystäviä. Moni varmasti miettii, että mistä laadukkaita, maistuvia makuja tarjoavia, runsaan alkoholipitoisuuden omaavia juomia parhaiten löytää... Vastaus on yksinkertainen: Alkosta.

Laajaan viskivalikoimaan pääset seuraavasta linkistä: ALKON VISKIT!

Alkohan on koko maahan levittyneen, kaikkia palvelevan alkoholimonopolimme myyntikanava, jonka valikoimaan kuuluvat viskin ohella myös vodkat, konjakit, rommit ja muut alkoholijuomat. ALKOn teeseihin kuuluu palvelualttiuden lisäksi myös laaja valikoima, jossa väkevät juomat viskin ohella kuuluvat perusantiin.

SIKSIPÄ SUOSITTELEN KAIKKIA SUUNTAAMAAN VISKIOSTOKSILLE ALKOON! ON MUUTEN HYVÄ VALIKOIMA!

Samalla peräänkuulutan AVIn ja Valviran velvollisuutta tutkia Alkon toimiluvan perusteet, sillä olen kuullut yksityishenkilöiden mainostavan heidän tarjontaansa...

Ja näin kaatuu monopoli...

SUOSITTELEN ALKON VISKIVALIKOIMAA!

4 kommenttia:

 1. Älä vaan kirjoita blogi-juttua ensi kesän SOPP-festareista!

  VastaaPoista
 2. Tekisi melkein mieli perustaa oma blogi ihan vaan tätä varten.

  VastaaPoista
 3. Suosikkini Alkon valikoimasta on Talisker 10 Year Old Single Malt, 49,60 € 0,7 l. Sori tämä Alkon mainostaminen, toivottavasti heiltä ei nyt mene myyntiluvat.

  VastaaPoista
 4. Näin tänään miehen, joka käytti Karhu-lippistä! Karhu-lippistä! Meinasin kansalaisvelvollisuudesta käydä opettamassa tapoja kyseiselle herralle, mutta sain lopulta hillittyä itseni. Tarina ei kerro jatkuiko operaatio poliisin toimesta.

  VastaaPoista